Casa Matei, cazare lângă pârâul rece, în inima naturii… 

Casa Matei


Bine aţi venit!

Casa Matei, situată în staţiunea Pârâul Rece (Predeal, jud. Braşov), în mijlocul naturii, este locul ideal pentru relaxare, odihnă, activităţi sportive şi chiar pentru distracţie. 

Vă punem la dispoziţie un număr de cinci  camere, living şi două terase:

  •  patru camere duble;
  •  un apartament format din două camere (o camera dubla cu pat matrimonial si o cameră simplă cu canapea,  măsuţă cafea şi set TV);
  •  două terase, la et. 1 (cu masă şi băncuţe) şi la mezanin (cu grătar din cărămidă şi cele necesare grătarului)

Toate camerele noastre au o suprafaţă generoasă, băi proprii, ferestre către peisaje care-ţi iau răsuflarea şi televizoare LCD cu receptoare DTH (satelit). Unele dintre camere (camera 2 şi apartamentul) au paturi suplimentare suprapuse pentru copii, acestea necostând nimic în plus faţă de preţul afişat al camerei.

Casa Matei dispune şi de un living generos cu o sală de mese cu capacitate de 12 locuri, de o bucătărie complet echipată  (argaz, frigider, cuptor cu microunde, cuptor electric, filtru de cafea, vesela, consumabile etc ), toaletă, şemineu si TV. 

În plus, aveţi la dispoziţie un teren de tenis, mini-fotbal, tenis cu piciorul, masă de tenis de masă, jocuri de rummy, table şi şah.

Preţul unei camere este de 100 lei/noapte pentru camerele 1 – 4 ; şi de 150 lei/noapte pentru apartament. Accesul la terenul de tenis, mini-fotbal, tenis cu piciorul este inclus în preţ.

Pentru rezervări, vă rugăm să apelaţi nr. 0722444848 – Ioana Matei, zilnic între orele 09:00 – 19:00.

 

Camere

Camera 1
Camera 2
Camera 3
               Camera 4
               Apartament

             Living

Rezervari

Pentru rezervări şi pt. mai multe informaţii, vă rugăm să apelaţi nr.  0722444848 - Ioana Matei sau 0723335461, zilnic între orele 09:00 - 19:00. Muţumim!

Fotogalerie